YLEISTÄ

Kymppi-Lattiat Oy myy ja toimittaa maahantuomiaan tuotteita ympäri Suomen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen sekä toimitusehtojen muutoksiin.


TOIMITUSTAVAT

Nouto

Kun toimitustavaksi valitaan nouto, asiakas noutaa tuotteet myymälämme yhteydessä sijaitsevasta varastosta aukioloaikojemme puitteissa (Petikontie 14 C, 01720 Vantaa). Ilmoitamme sähköpostitse tai puhelimitse asiakkaalle, milloin tuotteet ovat valmiina noutoa varten. Voit myös tiedustella asiaa etukäteen myymälämme numerosta 045 1111 214 (ark. 10-18 ja la 11-15) tai sähköpostitse kymppilattiat@kymppilattiat.fi

Rahti tontille

Kun toimitustavaksi valitaan rahti tontille, toimitamme tuotteet asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Rahti ei sisällä sisäänkantoa. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle ennen tuloaan ja ilmoittaa tarkemman saapumisajan. Kuljettaja nostaa tavarat alas autosta pihalle ja kuljetuksen tästä eteenpäin, kuten asuntoon sisään, hoitaa asiakas. Kuljetukset hoidetaan ensisijaisesti perälaudalla varustetulla kuorma-autolla. Muusta kuljetuskalustosta sekä hinnasta sovittava erikseen myyjän kanssa etukäteen. Ellei muusta kuljetuskalustosta ole sovittu myyjän kanssa erikseen etukäteen, peritään ylimääräiset kuljetuskustannukset asiakkaalta.

Asiakkaan tulee huolehtia, että tuotteiden saapuessa kohteeseen, joku on vastaanottamassa, tarkastamassa sekä kuittaamassa toimitus. Tämän vuoksi on tärkeää, että asiakas ilmoittaa puhelinnumeron, josta kuljetusliike tavoittaa asiakkaan.

Rahdin hintaan tontille vaikuttaa tavaran paino sekä kilometrit. Voit pyytää rahtitarjousta suoraan myymälämme numerosta 045 1111 214 (ark. 10-18 ja la 11-15) tai sähköpostitse kymppilattiat@kymppilattiat.fi

Jos asiakasta ei tavoiteta annetusta puhelinnumerosta, lähetys palautuu kuljetusliikkeen terminaaliin. Tästä aiheutuvat kustannukset veloitetaan asiakkaalta. Mikäli asiakasta ei lainkaan tavoiteta, lähetys palautuu Kymppi-Lattiat Oy:lle ja tällöin aiheutuneet varastointi- sekä kuljetuskustannukset peritään asiakkaalta.


TOIMITUSAIKA

Tuotteiden toimitusajat vaihtelevat tuotekohtaisesti. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on yleensä n. 1-3 arkipäivää. Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika on yleensä n. 2-4 vkoa. Mikäli aikataulusi on kiireinen, suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä myymäläämme, jotta voimme tarkastaa tarkemman toimitusajan.

Varastotuotteita ja tilaustuotteita koskien ilmoitamme asiakkaalle milloin tuotteet ovat valmiina noutoa varten varastollamme. Tämä koskee asiakkaita, kun toimitustapa on nouto. Voit myös tiedustella asiaa etukäteen myymälämme numerosta 045 1111 214 (ark. 10-18 ja la 11-15) tai sähköpostitse kymppilattiat@kymppilattiat.fi

Toimitusaikataulut voivat muuttua ylivoimaisten esteiden (force majeure -tapauksien) vuoksi, joita ovat esimerkiksi luonnoneste, tulipalo, lakko, työsulku, sota, liikennehäiriö tms.


TOIMITUSKULUT

Noutaessasi tuotteet varastoltamme, toimituskulut ovat 0 €. Valitessasi rahdin tontille, toimituskulut ovat 95 €. Kun toimitustavaksi valitaan rahti tontille, toimitetaan tuotteet annettuun toimitusosoitteeseen ilman sisäänkantoa. Kiinteä rahtihinta on postinumeroalueille alkaen 00-90 poislukien lossi- ja lauttayhteyksien takana olevat saaristoalueet. Kysy rahtitarjous erikseen muille alueille.


TUOTTEIDEN TARKASTUS

Asiakkaalla on velvollisuus tarkastaa vastaanottamansa tuotteet heti varmistuakseen siitä, että ne ovat lähetteen/kuitin mukaisia ja vahingoittumattomia. Ennen tuotteen kiinnittämistä tai asentamista asiakkaan on vielä suoritettava tavaran asianmukainen tarkastus. Mahdolliset huomautukset tulee jättää myyjälle viipymättä, kuitenkin viimeistään 7 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Vialliset tuotteet tulee palauttaa myymälään vaihtoa varten.


HUOMAUTUKSET

Mikäli tuotteissa on kuljetusvaurioita tai jotain puuttuu, merkitse rahtikirjaan mahdollisimman selkeästi havaitut vauriot/puutteet. Kuittaa rahtikirja tuotteiden vastaanottamisesta vasta kun kaikki merkinnät on tehty ja pyydä kuljettajalta myös kuittaus kaikkiin rahtikirjan kopioihin. Ota yhteyttä sähköpostitse kymppilattiat@kymppilattiat.fi ja jätä kirjallinen ilmoitus virheestä viipymättä. Kiireellisessä tapauksessa voit myös soittaa myymälämme numeroon 045 1111 214 (ark. 10-18 ja la 11-15). Ilman rahtikirjamerkintöjä kuljetusvaurioista, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää vastuu asiakkaalle.

Asiakas vastaa purkupaikalle johtavan tien ajokelpoisuudesta sekä siitä, että mahdolliset työmaatiet ovat sellaisessa kunnossa, että kuljetuskalusto voi niillä esteettä liikkua ja että purkupaikka on asianmukaisessa kunnossa. Toimituserässä hyväksytään 5 %:n lajitteluvirhe.

Jo asennetuista tuotteista tehtyjä huomautuksia emme käsittele. Asennettu tuote on hyväksytty tuote.


PALAUTUKSET

Virheettömiä tuotteita emme ota palautuksina vastaan (kts. Kuluttajansuojalaki). Väärin toimitetun, palautettavan tuotteen on oltava täysin käyttämätön ja ehjä. Tuotteiden tulee olla täysin avaamattomissa sekä virheettömissä pakkauksissa ja niiden tulee olla jälleenmyyntikelpoisia. Asiakas on velvollinen säilyttämään ja pakkaamaan tuotteet palautusta varten niin, etteivät ne vaurioidu.


VAHINGONKORVAUKSET

Tarkastuksessa virheellisiksi todetut tuotteet korvataan ensisijaisesti uusilla, virheettömillä tuotteilla. Emme vastaa virheellisten toimitusten aiheuttamista välillisistä vahingoista taikka ylivoimaisista esteistä (force majeure -tapauksista) johtuvista viivytyksistä/vahingoista. Kymppi-Lattiat Oy ei ole velvollinen korvaamaan ylivoimaisesta esteestä johtuvaa, sopimuksen täyttämättä jättämisestä tai toimituksen viivästymisestä aiheutuneita vahinkoja asiakkaalle. Korvausvastuumme rajoittuu virheelliseksi todetun tavaran laskutusarvoon.


MAKSUTAVAT JA MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 740100 Jyväskylä

paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta


Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

 

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

 

Walley

Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)

Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)

Lue lisää: walley.fi


Jousto

Jousto-tuoteseloste (.pdf)

Lue lisää: jousto.com


OP Lasku

OP Laskun luottosopimuksen ehdot (.pdf)

OP Laskun tuoteseloste kuluttajalle (.pdf)

OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)

Lue lisää: op.fi


MUUTA

Pidätämme oikeuden toimitusehtojemme muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.