VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Voimassa alkaen 1.1.2018

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Kymppi-Lattiat Oy myy ja toimittaa maahantuomiaan tuotteita ympäri Suomen verkkokaupan sekä myymälän kautta. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen sekä toimituskulujen muutoksiin.

TOIMITUSTAVAT

Nouto

Kun toimitustavaksi valitaan nouto, asiakas noutaa tuotteet myymälämme yhteydessä sijaitsevasta varastosta aukioloaikojemme puitteissa (Petikontie14 C, 01720 Vantaa). Ilmoitamme sähköposteitse tai puhelimitse asiakkaalle, milloin tuotteet ovat valmiina noutoa varten. Voit myös tiedustella asiaa etukäteen myymälämme numerosta +358 451111 214 (ark. 10-18, la klo 11-15) tai sähköposteitse kymppilattiat@kymppilattiat.fi

Rahti tontille

Kun toimitustavaksi valitaan rahti tontille, toimitamme tuotteet asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Tuotteet eivät tule sisäänkannettuina. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle ennen tuloaan ja ilmoittaa tarkemman saapumisajan. Kuljettaja nostaa tavarat alas autosta pihalle ja kuljetuksen tästä eteenpäin, kuten asuntoon sisään, hoitaa asiakas. Kuljetukset hoidetaan ensisijaisesti perälaudalla varustetulla kuorma-autolla. Muusta kuljetuskalustosta sekä hinnasta sovittava erikseen myyjän kanssa etukäteen. Ellei muusta kuljetuskalustosta ole sovittu myyjän kanssa erikseen etukäteen, peritään ylimääräiset kuljetuskustannukset asiakkaalta.

Asiakkaan tulee huolehtia,että tuotteiden saapuessa kohteeseen,joku on vastaanottamassa, tarkastamassa sekä kuittaamassa toimitus. Tämän vuoksi on tärkeää, että asiakas ilmoittaa puhelinnumeron, josta kuljetusliike tavoittaa asiakkaan.

Rahti tontille kustantaa 95 € postinumeroalueille alkaen 00-90. Muille alueille kysy rahtitarjous erikseen suoraan myymälästämme. Mikäli toimitettavien tuotteiden määrä on alle 30 m², voit myös pyytää rahtitarjousta myymälämme numerosta +358 45 1111 214 (ark. 10-18, la klo 11-15) tai sähköposteitse kymppilattiat@kymppilattiat.fi

Jos asiakasta ei tavoiteta annetusta puhelinnumerosta, lähetys palautuu kuljetusliikkeen terminaaliin. Tästä aiheuvat kustannukset veloitetaan asiakkaalta. Mikäli vastaanottajaa ei lainkaan tavoiteta, lähetys palautuu Kymppi-Lattiat Oy:lle ja tällöin aiheutuneet varastointi- sekä kuljetuskustannukset peritään asiakkaalta.

TOIMITUSAIKA

Tuotteiden toimitusajat vaihtelevat tuotekohtaisesti. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on yleensä n. 3-7 arkipäivää. Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika on yleensä n. 2-4 vkoa. Mikäli aikataulusi on kiireinen, suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä myymäläämme, jotta voimme tarkastaa tarkemman toimitusajan. 

Varastotuotteita ja tilaustuotteita koskien ilmoitamme asiakkaalle milloin tuotteet ovat valmiina noutoa varten varastollamme. Voit myös tiedustella asiaa etukäteen myymälämme numerosta +358 45 1111 214 (ark. 10-18, la klo 11-15) tai sähköposteitse kymppilattiat@kymppilattiat.fi

Tilaustuotteissa aikataulut voivat muuttua ylivoimaisten esteiden (force majeure -tapauksien) vuoksi, joita ovat esimerkiksi luonnoneste, tulipalo, lakko, työsulku, sota, liikennehäiriö tms.

TOIMITUSKULUT

Noutaessasi tuotteet varastoltamme, toimituskulut ovat 0 €. Valitessasi rahdin tontille, toimituskulut ovat 95 € postinumeroalueille alkaen 00-90. Muille postinumeroalueille kysy rahtitarjous suoraan myymälästämme.

TUOTTEIDEN TARKASTUS

Asiakkaalla on velvollisuus tarkastaa vastaanottamansa tuotteet heti varmistuakseen siitä, että ne ovat lähetteen/kuitin mukaisia ja vahingoittumattomia. Ennen tuotteen kiinnittämistä tai asentamista asiakkaan on vielä suoritettava tavaran asianmukainen tarkastus. Mahdolliset huomautukset tulee jättää myyjälle viipymättä, kuitenkin viimeistään 7 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

HUOMAUTUKSET

Mikäli tuotteissa on kuljetusvaurioita tai jotain puuttuu, merkitse rahtikirjaan mahdollisimman selkeästi havaitut vauriot/puutteet. Kuittaa rahtikirja tuotteiden vastaanottamisesta vasta kun kaikki merkinnät ovat tehty ja pyydä kuljettajalta myös kuittaus kaikkiin rahtikirjan kopioihin. Ota yhteyttä sähköposteitse kymppilattiat@kymppilattiat.fi ja jätä kirjallinen ilmoitus virheestä viipymättä. Kiireellisessä tapauksessa voit myös soittaa myymälämme numeroon +358 45 1111 214 (ark. 10-18, la klo 11-15). Ilman rahtikirjamerkintöjä kuljetusvaurioista, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää vastuu asiakkaalle.

Asiakas vastaa purkupaikalle johtavan tien ajokelpoisuudesta sekä siitä, että mahdolliset työmaatiet ovat sellaisessa kunnossa, että kuljetuskalusto voi niillä esteettä liikkua ja että purkupaikka on asianmukaisessa kunnossa. Toimituserässä hyväksytään 5 %:n lajitteluvirhe.

Jo asennetuista tuotteista tehtyjä huomautuksia emme käsittele. Asennettu tuote on hyväksytty tuote.


PALAUTUKSET

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tuotteet 14 vrk kuluessa niiden vastaanottamisesta jos tuotteet ovat täysin käyttämättömiä, eivätkä ne ole vaurioituneet mitenkään. Tuotteiden tulee olla täysin avaamattomissa sekä virheettömissä pakkauksissa ja niiden tulee olla jälleenmyyntikelpoisia. Asiakas on velvollinen säilyttämään ja pakkaamaan tuotteet palautusta varten niin, etteivät ne vaurioidu.

Virheettömien tuotteiden palautuksissa, joissa kuljetusliike toimittaa tuotteet, perimme asiakkaan rahtikulut edestakaisin. Asiakkaan itse palauttaessa tuotteet varastoomme, perimme palautusmaksun 50 € emmekä hyvitä aikaisempia toimituksesta aiheutuneita rahtikuluja.

Jos haluat palauttaa tuotteen, edellytämme, että otat aina ensin yhteyttä myymälämme numeroon +358 45 1111 214 (ark. 10-18, la klo 11-15) tai lähetät meille sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi, jotta voimme antaa ohjeet tuotepalautusta varten.

HUOM! Tilaustuotteilla, jotka tilataan erikseen asiakasta varten, ei ole palautusoikeutta.

Emme käsittele tai vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

VAHINGONKORVAUKSET

Tarkastuksessa virheellisiksi todetut tuotteet korvataan ensisijaisesti uudella, virheettömällä tuotteella. Emme vastaa virheellisten tuotteiden toimitusten aiheuttamista välillisistä vahingoista taikka ylivoimaisista esteistä (force majeure-tapauksista) johtuvista viivytyksistä/vahingoista. Kymppi-Lattiat Oy ei ole velvollinen korvaamaan ylivoimaisesta esteestä johtuvaa, sopimuksen täyttämättä jättämisestä tai toimituksen viivästymisestä aiheutuneita vahinkoja asiakkaalle. Korvausvastuumme rajoittuu virheelliseksi todetun tavaran laskutusarvoon.

MUUTA

Pidätämme oikeuden toimitusehtojemme muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.