Dakotan mänty 29,90 €/m²
Dakotan mänty 29,90 €/m² Dakotan mänty 29,90 €/m² Dakotan mänty 29,90 €/m²

Dakotan mänty 29,90 €/m²

61,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Voimakkaat sävyvaihtelut kylmästä lämpimään sekä oksat tekevät tästä vinyylilankusta eloisan. Pakkauskoko 2,04 m² ja tarjoushinta 29,90 €/m². 1 pkt = 61,00 €.

Toimitusaika n. 2-4 vkoa. Kysy tarkempi toimitusaika myymälästämme +358 45 1111 214 tai kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Voimakkaat sävyvaihtelut kylmästä lämpimään sekä oksat tekevät tästä vinyylilankusta eloisan. TARJOUSHINTA 29,90 €/m² (norm. 44,20 €/m²)

Integroitu erittäin lämmin XPS-askeläänieriste

Sarjan ainutlaatuisuus piilee vinyylilankuissa jo valmiina olevassa XPS-askeläänieristeesä, jonka ansiosta laudat ovat jopa lämpimämpiä kuin vinyylikorkki. Kohteissa, joissa vinyyli asennetaan maavaraisen betonilaatan päälle, pääsee tämän sarjan lämpöisyys oikeuksiinsa. Tuotteeseen sisältyvä XPS-askeläänieriste toimii myös lisäeristeenä maaperästä nousevalle kylmyydelle. Halutessasi voit laittaa vielä alle kyseiselle sarjalle soveltuvan aluskatteen ja mikäli riskinä on kosteuden nousu asennusalusta läpi, tulee alle ehdottomasti laittaa höyrynsulku. Valikoimamme Double Protect 2 mm aluskate sisältää höyrynsulun. Aluskatteet löydät myös valikoimastamme.

Vinyylilattia on hiljainen, lämmin ja kestävä

Comfort -sarjan vinyyleissä on kaunis puukuviointi. Ainutlaatuisen integroidun XPS-askeläänieristeensä ansiosta ne ovat vertaistaan vailla lämpoisyydessä. Jalan alla nämä vinyylilankut ovat pehmeitä, kestäviä, erittäin lämpimiä ja hiljaisia. Antistaattinen vinyylipinta soveltuu mainiosti kaikkiin kodin kuiviin tiloihin ja tuo lämmön tuntua viileisiin lattiapintoihin. Kaikissa sarjan vinyyleissä HDF-runko on käsitelty elämistä vastaan ja lukkopontti on kosteussuojattu.

Helppo asennus lukkopontilla

Asennus nykyaikaisen lukkopontin ansiosta on helppoa sekä vaivatonta ja näin ollen ensikertalainenkin voi asentaa itse uuden lattian. Lukkopontin ansiosta asennetun pinnan purkaminen on tarvittaessa mahdollista niin, ettei laudat vaurioidu ja näin ollen voidaan asentaa uudelleen.

Tekniset tiedot

Pakkauskoko: 2,04 m²/pkt

Paksuus: 9 mm

Leveys: 212 mm

Pituus: 1220 mm

Käyttöluokka: AC3/31

Soveltuu sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Tuotteelle annettu paras mahdollinen A+ sertifikaatti VOC-päästöjä koskien

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita myymälämme numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>