Pähkinä 3s 59,90 €/m²
Pähkinä 3s 59,90 €/m² Pähkinä 3s 59,90 €/m²

Pähkinä 3s 59,90 €/m²

151,79 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lämmin parketti, tummemman lattian haluavalle. Pinnassa kaunis satiinilakka. Pakkauskoko 2,534 m² ja tarjoushinta 59,90 €/m². 1 pkt = 151,79 €.

Toimitusaika n. 1-4 vkoa. Kysy tarkempi toimitusaika myymälästämme +358 45 1111 214 tai kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Lämminhenkinen parketti, tummemman lattian haluavalle. Pinnassa kaunis satiinilakka. TARJOUSHINTA 59,90 €/m² (norm. 64,20 €/m²)

Laatu, kauneus, luonnollisuus, ympäristöystävällisyys

Olemme valinneet parkettiemme tuotekohtaiset sävyt sekä lajitelmien elävyydet tarkoin ja näin räätälöineet täysin ainutlaatuisen malliston. Parkettimme on valmistettu sertifioidusti ottaen huomioon ympäristöystävällisyyden, kestävän kehityksen sekä puhtaan sisäilman. Tämä toimintaperiaate toteutuu metsänhoidosta, puun käsittelyyn ja lopulta parketin valmistamiseen saakka. Valikoimamme parketit on tämän lisäksi tuotettu laadunvarmistusta varten kansainvälisen ISO 9001 standardin mukaisesti. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti mieleinen parkettilattia jokaiselle. 

Helppo asennus lukkopontilla ja soveltuvuus lattialämmityksen kanssa

Nykyaikaisen lukkopontin ansiosta asennus on helppoa sekä vaivatonta ja näin ollen ensikertalainenkin voi asentaa itse uuden lattian. Asennuksessa ei tarvita liimaa. Lukkopontista johtuen lattiapinnan purkaminen on tarvittaessa mahdollista niin, ettei laudat vaurioidu ja näin ollen voidaan asentaa uudelleen. Olemmekin saaneet paljon kiitosta parketin helposta ja vaivattomasta asennuksesta patentoidun lukkopontin ansiosta. Parkettimme soveltuvat sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Laudan mitat, rakenne sekä pintakäsittely

Valikoimamme parketit ovat täyttä ja aitoa puuta eikä runkoa ole korvattu esimerkiksi laminaatissa käytetyllä puukuitulevyllä. Luonnonmukaisuus ja aitous on mallistossamme avainasemassa. Parkettilaudan leveys on 192 mm, joka takaa näyttävän ja tyylikkään yleisilmeen lattialle. Jalopuuviilun paksuus puolestaan on peräti 3,4 mm ja tämän ansiosta parketin voi hioa sekä käsitellä uudelleen jopa 2-3 kertaa. Näin ollen lattia on erittäin pitkäikäinen ja hionnan yhteydessä lattia voidaan myös sävyttää uudelleen.

Parkettimme on valmistettu kestämään aikaa ja 8-kertainen UV-suojattu tehdaslakkaus hidastaa auringon säteiden tummentavaa vaikutusta parkettilattiaan. Antibakteerinen pintakäsittely estää homeen sekä sienien kasvun parketissa ja näin ollen tekee lattiasta hygieenisen. Mattalakatun käsittelyn lisäksi saatavilla on myös öljyttypintaisia sekä harjattuja parkettikuoseja.

Pähkinä 3s puulajitelma

Parketin valmistuksessa käytetään tiettyjä puulajitelmia, jotka kertovat lattian yleisilmeen eloisuudesta. Tässä parketissa on käytetty lajitelmaa, jonka ominaisuuksiin kuuluu puulle ominaiset sävyvaihtelut ja syykuviot valikoidusti. Pähkinä 3-säleinen on kaunis, ainutlaatuinen ja katseita vangitseva parkettilattia.

Tekniset tiedot

Pakkauskoko: 2,534 m²/pkt = 6 lautaa

Kokonaispaksuus: 14 mm

Leveys: 192 mm

Pituus: 2200 mm

Parketin jalopuuviilun paksuus: 3,4 mm

Soveltuu sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Rakennetakuu 20 vuotta

Satiinilakattu

Ilman mikroviisteitä eli suorat reunat laudoissa

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita myymälämme numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>