Linnatammi Antiikki lankku 63,95 €/m²
Linnatammi Antiikki lankku 63,95 €/m²

Linnatammi Antiikki lankku 63,95 €/m²

162,05 €
Sisältää alv. 24 %

Tuotteet myydään täysin paketein 162,05 €/pkt (2,534 m²). Muista varata 5 % enemmän materiaalia työvaroiksi tarkan neliömäärän lisäksi!

Toimitusaika n. 1-4 vkoa. Kysy tarvittaessa tarkempi toimitusaika myymälästämme kymppilattiat@kymppilattiat.fi tai +358 45 1111 214

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Näyttävä, suuria oksia sisältävä tammilankku tuomaan keskiaikaisen linnan tunnelmaa kotiisi. Aavistuksen luonnollista tammen sävyä tummempi. Kevyesti harjattu, mikroviistetty kaikilta sivuilta, kevyesti sävytetty sekä luonnonöljytty pinta. TARJOUSHINTA 63,95 €/m² (norm. 77,40 €/m²)

Laatu, kauneus, luonnollisuus, ympäristöystävällisyys

Parkettimme valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja viimeistellään kestävillä, kauniilla pintakäsittelyillä. Tuotteissamme käytämme sävyltään kauneinta, Euroopassa kasvanutta vaaleaa tammea sekä muita jalopuulajeja. Lajitelmiemme sävyvaihtelut ovat tarkoin valittuja ja siten ne korostavat parhaiten kullekin lajitelmalle määriteltyä elävyyttä.

Parkettimme on valmistettu sertifioidusti ottaen huomioon ympäristöystävällisyyden, kestävän kehityksen sekä puhtaan sisäilman. Tämä toimintaperiaate toteutuu metsänhoidosta, puun käsittelyyn ja lopulta parketin valmistamiseen saakka. Valikoimamme parketit on tämän lisäksi tuotettu laadunvarmistusta varten kansainvälisen ISO 9001 standardin mukaisesti. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti mieleinen parkettilattia jokaiselle.

Helppo asennus lukkopontilla ja soveltuvuus lattialämmityksen kanssa

Nykyaikaisen lukkopontin ansiosta asennus on helppoa, nopeaa sekä vaivatonta. Asennuksessa ei tarvita liimaa. Olemmekin saaneet paljon kiitosta parketin helposta ja vaivattomasta asennuksesta patentoidun lukkopontin ansiosta.

Parkettimme soveltuvat sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Laudan mitat, rakenne sekä pintakäsittely

Valikoimamme parketit ovat täyttä ja aitoa puuta eikä runkoa ole korvattu esimerkiksi laminaatissa käytetyllä puukuitulevyllä. Luonnonmukaisuus ja aitous on mallistossamme avainasemassa. Parkettilaudan leveys on 192 mm, joka takaa näyttävän ja tyylikkään yleisilmeen lattialle. Jalopuuviilun paksuus puolestaan on peräti 3,4 mm ja tämän ansiosta parketin voi hioa sekä käsitellä uudelleen jopa 2-3 kertaa. Näin ollen lattia on erittäin pitkäikäinen ja hionnan yhteydessä lattia voidaan myös sävyttää uudelleen.

Mallistomme sisältää niin lakattuja kuin öljyttyjäkin parketteja. Molemmat käsittelyt suojaavat parketin pintaa tehokkaasti ja siten auttavat lattiaa kestämään aikaa.

Linnatammi puulajitelma

Parketin valmistuksessa käytetään tiettyjä puulajitelmia, jotka kertovat lattian yleisilmeen eloisuudesta. Tässä parketissa on käytetty lajitelmaa, jonka ominaisuuksiin kuuluu kauniit ja erittäin voimakkaat oksakuviot mutta luonnollinen, hillitty sävyvaihtelu. Tässä lajittelussa ei ole käytetty puun vaaleaa pintapuuta, joka tuo voimakkaita sävyvaihteluita parkettilautoihin.

Tekniset tiedot

Pakkauskoko: 2,534 m²/pkt = 6 lautaa

Kokonaispaksuus: 14 mm

Leveys: 192 mm

Pituus: 2200 mm

Parketin jalopuuviilun paksuus: 3,4 mm

Soveltuu sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Rakennetakuu 20 vuotta

Mikroviistetty kaikilta sivuilta

Harjattu ja luonnonöljytty

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita myymälämme numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Yhteensopivat tuotteet