Linnatammi Antiikki lankku 53,95 €/m²
Linnatammi Antiikki lankku 53,95 €/m² Linnatammi Antiikki lankku 53,95 €/m²

Linnatammi Antiikki lankku 53,95 €/m²

136,71 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tuotteet myydään täysin paketein 136,71 €/pkt (2,534 m²). Muista varata 5 % enemmän materiaalia työvaroiksi tarkan neliömäärän lisäksi!

Toimitusaika n. 3-12 vkoa. Kysy tarkempi toimitusaika puhelimitse +358 45 1111 214 tai sähköposteitse kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Näyttävä, suuria oksia sisältävä tammilankku tuomaan keskiaikaisen linnan tunnelmaa kotiisi. Aavistuksen luonnollista tammen sävyä tummempi. Kevyesti harjattu, mikroviistetty kaikilta sivuilta, kevyesti sävytetty sekä luonnonöljytty pinta. TARJOUSHINTA 53,95 €/m² (norm. 66,70 €/m²)

Laatu, kauneus, luonnollisuus, ympäristöystävällisyys

Olemme valinneet parkettiemme tuotekohtaiset sävyt sekä lajitelmien elävyydet tarkoin ja näin räätälöineet täysin ainutlaatuisen malliston. Parkettimme on valmistettu sertifioidusti ottaen huomioon ympäristöystävällisyyden, kestävän kehityksen sekä puhtaan sisäilman. Tämä toimintaperiaate toteutuu metsänhoidosta, puun käsittelyyn ja lopulta parketin valmistamiseen saakka. Valikoimamme parketit on tämän lisäksi tuotettu laadunvarmistusta varten kansainvälisen ISO 9001 standardin mukaisesti. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti mieleinen parkettilattia jokaiselle. 

Helppo asennus lukkopontilla ja soveltuvuus lattialämmityksen kanssa

Nykyaikaisen lukkopontin ansiosta asennus on helppoa sekä vaivatonta ja näin ollen ensikertalainenkin voi asentaa itse uuden lattian. Asennuksessa ei tarvita liimaa. Lukkopontista johtuen lattiapinnan purkaminen on tarvittaessa mahdollista niin, ettei laudat vaurioidu ja näin ollen voidaan asentaa uudelleen. Olemmekin saaneet paljon kiitosta parketin helposta ja vaivattomasta asennuksesta patentoidun lukkopontin ansiosta. Parkettimme soveltuvat sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Laudan mitat, rakenne sekä pintakäsittely

Valikoimamme parketit ovat täyttä ja aitoa puuta eikä runkoa ole korvattu esimerkiksi laminaatissa käytetyllä puukuitulevyllä. Luonnonmukaisuus ja aitous on mallistossamme avainasemassa. Parkettilaudan leveys on 192 mm, joka takaa näyttävän ja tyylikkään yleisilmeen lattialle. Jalopuuviilun paksuus puolestaan on peräti 3,4 mm ja tämän ansiosta parketin voi hioa sekä käsitellä uudelleen jopa 2-3 kertaa. Näin ollen lattia on erittäin pitkäikäinen ja hionnan yhteydessä lattia voidaan myös sävyttää uudelleen.

Tämä parketti on lakkauksen sijaan pintakäsitelty luonnonöljyllä, joka korostaa puun luonnollista kauneutta. Pinnan kevyt harjaus tuo paremmin esiin puun syyt ja antaa käsinkosketeltavasti puumaisemman tuntuman. Suosittelemme käsittelemään parkettilattian aika ajoin luonnonöljyllä, joka sekä hoitaa että suojaa pintaa.

Linnatammi puulajitelma

Parketin valmistuksessa käytetään tiettyjä puulajitelmia, jotka kertovat lattian yleisilmeen eloisuudesta. Tässä parketissa on käytetty lajitelmaa, jonka ominaisuuksiin kuuluu kauniit ja erittäin voimakkaat oksakuviot mutta luonnollinen, hillitty sävyvaihtelu. Tässä lajittelussa ei ole käytetty puun vaaleaa pintapuuta, joka tuo voimakkaita sävyvaihteluita parkettilautoihin.

Tekniset tiedot

Pakkauskoko: 2,534 m²/pkt = 6 lautaa

Kokonaispaksuus: 14 mm

Leveys: 192 mm

Pituus: 2200 mm

Parketin jalopuuviilun paksuus: 3,4 mm

Soveltuu sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Rakennetakuu 20 vuotta

Mikroviistetty kaikilta sivuilta

Harjattu ja luonnonöljytty

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita myymälämme numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>