Windsorin tammi 24,90 €/m²
Windsorin tammi 24,90 €/m² Windsorin tammi 24,90 €/m² Windsorin tammi 24,90 €/m²

Windsorin tammi 24,90 €/m²

34,91 €
Sisältää alv. 24.00 %

Erittäin pitkä ja vaalea tammilankku kevyellä harjauksella, joka korostaa puunsyykuviointia. Pakkauskoko 1,402 m² ja tarjoushinta 24,90 €/m². 1 pkt = 34,91 €.

Toimitusaika n. 2-4 vkoa. Kysy tarkempi toimitusaika myymälästämme +358 45 1111 214 tai kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Erittäin pitkä ja vaalea tammilankku kevyellä harjauksella, joka korostaa puunsyykuviointia. TARJOUSHINTA 24,90 €/m² (norm. 27,70 €/m²)

Laminaattilattia on kestävä, tyylikäs ja helppohoitoinen

Laminaattilattiat ovat olleet suosittuja jo vuosikymmenten ajan ja jatkuvan tuotekehittelyn ansiosta vakiinnuttaneet markkinapaikkansa ympäri maailman. Uuden sukupolven laminaatteja onkin vaikeaa erottaa aidosta puusta, mutta ulkonäön lisäksi kestävyys on laminaateissa avainasemassa. Helppohoitoisuus tekee lattian hyvänä ja uudenveroisena pysymisestä vaivatonta.

Majestic -sarja (KL33/AC5)

Majestic -sarjan laminaateissa on mikroviiste sekä lankun pitkällä että lyhyellä sivulla. Todella pitkä 1845 mm lankku yhdistettynä massiiviseen paksuuteen luo illuusion aidosta puulankkulattiasta. Laminaatit sopivat todella kovaan kulutukseen ja kestävät vuodesta toiseen. Kaikissa sarjan laminaateissa HDF-runko on käsitelty elämistä vastaan ja lukkopontti on kosteussuojattu.

Helppo ja nopea asennus lukkopontilla sekä soveltuvuus lattialämmityksen kanssa

Asennus nykyaikaisen lukkopontin ansiosta on helppoa sekä vaivatonta ja näin ollen ensikertalainenkin voi asentaa itse uuden lattian. Lukkopontin ansiosta asennetun pinnan purkaminen on myös tarvittaessa mahdollista niin, ettei laudat vaurioidu ja näin ollen voidaan asentaa uudelleen. Askeläänieristeet löydät myös valikoimastamme.

Laminaattimme soveltuvat sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Tekniset tiedot

Pakkauskoko: 1,402 m²/pkt

Paksuus: 12 mm

Leveys: 190 mm

Pituus: 1845 mm

Käyttöluokka: AC5/33

Soveltuu sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Mikroviistetty kaikilta sivuilta

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita myymälämme numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>