Laron tammi 22,90 €/m²
Laron tammi 22,90 €/m² Laron tammi 22,90 €/m² Laron tammi 22,90 €/m²

Laron tammi 22,90 €/m²

58,01 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vaalea, erittäin kulunut, ajan kauniisti patinoima ja persoonallinen lankku. Pakkauskoko 2,533 m² ja tarjoushinta 22,90 €/m². 1 pkt = 58,01 €.

Toimitusaika n. 2-4 vkoa. Kysy tarkempi toimitusaika myymälästämme +358 45 1111 214 tai kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Vaalea, erittäin kulunut, ajan kauniisti patinoima ja persoonallinen lankku. TARJOUSHINTA 22,90 €/m² (norm. 27,90 €/m²)

Laminaattilattia on kestävä, tyylikäs ja helppohoitoinen

Laminaattilattiat ovat olleet suosittuja jo vuosikymmenten ajan ja jatkuvan tuotekehittelyn ansiosta vakiinnuttaneet markkinapaikkansa ympäri maailman. Uuden sukupolven laminaatteja onkin vaikeaa erottaa aidosta puusta, mutta ulkonäön lisäksi kestävyys on laminaateissa avainasemassa. Helppohoitoisuus tekee lattian hyvänä ja uudenveroisena pysymisestä vaivatonta.

Horizon -sarja (KL32/AC4)

Horizon -sarjan laminaateissa on on mikroviiste lankun pitkällä sivulla, mutta päätyreuna on perinteinen ja suora. Nuo reunat yhdistettynä laudasta toiseen synkronoidusti jatkuvaan kuviointiin, saavat aikaan illuusion leveästä, erittäin pitkästä ja näyttävästä lankusta. Kaikissa sarjan laminaateissa HDF-runko on käsitelty elämistä vastaan ja lukkopontti on kosteussuojattu.

Helppo ja nopea asennus lukkopontilla sekä soveltuvuus lattialämmityksen kanssa

Asennus nykyaikaisen lukkopontin ansiosta on helppoa sekä vaivatonta ja näin ollen ensikertalainenkin voi asentaa itse uuden lattian. Lukkopontin ansiosta asennetun pinnan purkaminen on myös tarvittaessa mahdollista niin, ettei laudat vaurioidu ja näin ollen voidaan asentaa uudelleen. Askeläänieristeet löydät myös valikoimastamme.

Laminaattimme soveltuvat sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Tekniset tiedot

Pakkauskoko: 2,533 m²/pkt

Paksuus: 8 mm

Leveys: 328 mm

Pituus: 1287 mm

Käyttöluokka: AC4/32

Soveltuu sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Mikroviistetty pitkiltä sivuilta

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita myymälämme numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>