Vinyylin Premium aluskate 1 mm 4,95 €/m²
Vinyylin Premium aluskate 1 mm 4,95 €/m²

Vinyylin Premium aluskate 1 mm 4,95 €/m²

74,25 €
Sisältää alv. 24 %

Tuotteet myydään täysin paketein 74,25 €/pkt (15 m²). Premium aluskate 1 mm aluskate soveltuu käytettäväksi täysrunkoisen vinyylin alla.

Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää.

Premium aluskate 1 mm aluskate soveltuu käytettäväksi täysrunkoisen vinyylin alla. TARJOUSHINTA 4,95 €/m² (norm. 6,90 €/m²)

Aluskatteen merkitys

Aluskate vaimentaa ja eristää heijastuvia kävelyääniä sekä ylös että alaspäin. Se lisää myös kävelymukavuutta ja pehmentää lattiapinnan tuntua. Aluskate tasaa pieniä epätasaisuuksia asennusalustassa, mutta huomioithan kuitenkin tuotekohtaiset vaatimukset alustan yleisessä tasaisuudessa. Aluskate antaa myös hyvän ja vakaan tuen asennettaville laudoille niin asennusvaiheessa kuin myöhemminkin. Oikeanlainen aluskate pitää uuden lattiapinnan paremmin paikallaan eivätkä lautojen pontit rasitu.

Premium aluskate 1 mm

Premium aluskate 1 mm aluskate soveltuu käytettäväksi täysrunkoisen vinyylin alla. Vinyyli on itsessään jo hiljainen sekä kopisematon materiaali, mutta kyseinen aluskate parantaa entisestään edellä mainittuja ominaisuuksia. Aluskate myös parantaa tilan akustiikkaa huomattavasti. Premium aluskate 1 mm aluskate sopii täydellisesti lattialämmityksen kanssa, sillä sen kyky läpäistä lämpöä on erinomainen. Tämä aluskate tukee myös lukkoponttirakenteen sekä lattiapinnan stabiiliutta niin asennusvaiheessa kuin myöhemminkin.

Tekniset tiedot

Tuotteen materiaali on LDPE polyeteeni

Pakkauskoko: 15 m²/rll

Kokonaispaksuus: 1 mm

Leveys: 100 cm

Pituus: 15 m

Ympäristöystävällinen - ei sisällä pehmittäviä ainesosia eikä raskasmetalleja

100% kierrätettävä

Ei sisällä CFC -yhdisteitä

Tuotteelle annettu paras mahdollinen A+ sertifikaatti VOC-päästöjä koskien

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita myymälämme numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi