Kyllikin vihtapuu 23,95 €/m²
Kyllikin vihtapuu 23,95 €/m² Kyllikin vihtapuu 23,95 €/m²

Kyllikin vihtapuu 23,95 €/m²

53,65 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tuotteet myydään täysin paketein 53,65 €/pkt (2,24 m²). Muista varata 5 % enemmän materiaalia työvaroiksi tarkan neliömäärän lisäksi!

Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. Kysy lisäsaatavuudesta ja tarkemmasta toimitusajasta puhelimitse 045 1111 214 tai sähköposteitse kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Lankkujen lämpimän vaalea sekä rauhallinen yleisilme tekevät tilasta kodikkaan ja kutsuvan. TARJOUSHINTA 23,95 €/m² (norm. 34,90 €/m²)

Vinyylilattia on hiljainen, lämmin ja kestävä

PowerStep3000 -sarjan vinyyleissä on kaunis puukuviointia mukaileva struktuuri. Jalalle mukava, hiljainen, lämmin ja kestävä vinyylipinta soveltuu erinomaisesti kevyeen julkiseen kulutukseen sekä yksityiskoteihin, joissa asustaa lemmikkejäkin. Kaikki sarjan vinyylilankut ovat 100% kosteutta kestäviä ja näin ollen eivät altistu kosteuselämiselle. Tämän vuoksi PowerStep3000 -sarjan vinyylilankut soveltuvat niin eteistiloihin kuin keittiöönkin mainiosti.

Helppo asennus lukkopontilla

Asennus nykyaikaisen lukkopontin ansiosta on helppoa sekä vaivatonta ja näin ollen ensikertalainenkin voi asentaa itse uuden lattian. Lukkopontin ansiosta asennetun pinnan purkaminen on tarvittaessa mahdollista niin, ettei laudat vaurioidu ja näin ollen voidaan asentaa uudelleen. 

Suosittelemme täysrunkoisen vinyylilankun alle sille soveltuvaa askeläänieristettä varsinkin, jos asennusalusta on esimerkiksi betoni tai laattalattia. Askeläänieristeet löydät myös valikoimastamme.

Laudan mitat

PowerStep3000 -sarjan vinyylilankut ovat ihanteellisia remonttikohteissa, joissa lattiakorkeus ei saisi huomattavasti nousta. Laudan paksuus on tässä sarjassa 4 mm. Vinyylilankun paksuus ei vaikuta lattian kestävyyteen ja tämäkin sarja soveltuu yksityiskotien lisäksi käytettäväksi kevyen kulutuksen julkitiloissa.

Tekniset tiedot

Pakkauskoko: 2,24 m²/pkt

Paksuus: 4 mm

Leveys: 185 mm

Pituus: 1212 mm

Käyttöluokka: 31

Soveltuu sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Tuotteelle annettu paras mahdollinen A+ sertifikaatti VOC-päästöjä koskien

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita myymälämme numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Yhteensopivat tuotteet