Styksin rantakivi 29,95 €/m² ( integroitualuskate )
Styksin rantakivi 29,95 €/m² ( integroitualuskate ) Styksin rantakivi 29,95 €/m² ( integroitualuskate )

Styksin rantakivi 29,95 €/m² ( integroitualuskate )

75,17 €
Sisältää alv. 24 %

Tuotteet myydään täysin paketein 75,17 €/pkt (2,51 m²). Muista varata 5 % enemmän materiaalia työvaroiksi tarkan neliömäärän lisäksi!

Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää. Kysy lisäsaatavuudesta ja tarkemmasta toimitusajasta puhelimitse 045 1111 214 tai sähköposteitse kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Tummanharmaa laattakuosinen vinyylilankku kivimäisellä kuvioinnilla. TARJOUSHINTA 29,95 €/m² (norm. 39,25 €/m²)

Vinyylilattia on hiljainen, lämmin ja kestävä

Laattakuosit -sarjan vinyylit ovat erehdyttävän paljon aidon laatan näköisia. Sarjan jalalle mukava, erittäin lämmin, hiljainen ja kestävä vinyylipinta soveltuu erinomaisesti keskikovaan julkiseen kulutukseen sekä yksityiskoteihin, joissa asustaa lemmikkejäkin. Kaikki sarjan vinyylilankut ovat 100% kosteutta kestäviä ja näin ollen eivät altistu kosteuselämiselle. Tämän vuoksi sarjan vinyylilankut soveltuvat niin eteistiloihin kuin keittiöönkin mainiosti.

Helppo asennus lukkopontilla

Asennus nykyaikaisen lukkopontin ansiosta on helppoa sekä vaivatonta ja näin ollen ensikertalainenkin voi asentaa itse uuden lattian. Lukkopontin ansiosta asennetun pinnan purkaminen on tarvittaessa mahdollista niin, ettei laudat vaurioidu ja näin ollen voidaan asentaa uudelleen. 

Integroitu alusmateriaali

Tämä tuote ei tarvitse erillistä alusmateriaalia, sillä se on valmiiksi integroitu lankkujen pohjaan. Kuosit, joissa aluskate on valmiiksi integroitu, ovat erinomaisia kohteissa, missä lattiaan kohdistuu voimakasta rasitusta tai asennusalusta on normaalia liukkaampi, kuten laattalattia, alustaan liimattu parketti, julkisen tilan muovilaatta/muovimatto yms.

Laudan mitat

Laattakuosit -sarjan vinyylilankut ovat ihanteellisia remonttikohteissa, joissa lattiakorkeus ei saisi huomattavasti nousta. Laudan paksuus on tässä kuosissa 4,5 mm. Vinyylilankun paksuus ei vaikuta lattian kestävyyteen ja tämäkin kuosi soveltuu yksityiskotien lisäksi käytettäväksi kevyen kulutuksen julkitiloissa.

Tekniset tiedot

Pakkauskoko: 2,51 m²/pkt

Paksuus: 4,5 mm

Leveys: 457,2 mm

Pituus: 914,4  mm

Käyttöluokka: 31

Soveltuu sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Tuotteelle annettu paras mahdollinen A+ sertifikaatti VOC-päästöjä koskien

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita myymälämme numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>