Double Balance 3D aluskate 30 m²/rll 2,95 €/m²
Double Balance 3D aluskate 30 m²/rll 2,95 €/m²

Double Balance 3D aluskate 30 m²/rll 2,95 €/m²

88,50 €
Sisältää alv. 24 %

Tuotteet myydään täysin paketein 88,50 €/pkt (30 m²). Double Balance 3D askeläänieriste soveltuu käytettäväksi laminaatin sekä parketin alla.

Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää.

Double Balance 3D askeläänieriste 150 micronin höyrynsululla soveltuu käytettäväksi laminaatin sekä parketin alla. TARJOUSHINTA 2,95 €/m² (norm. 3,90 €/m²) 

Aluskatteen merkitys

Aluskate vaimentaa ja eristää heijastuvia kävelyääniä sekä ylös että alaspäin. Se lisää myös kävelymukavuutta ja pehmentää lattiapinnan tuntua. Aluskate tasaa pieniä epätasaisuuksia asennusalustassa, mutta huomioithan kuitenkin tuotekohtaiset vaatimukset alustan yleisessä tasaisuudessa. Aluskate antaa myös hyvän ja vakaan tuen asennettaville laudoille niin asennusvaiheessa kuin myöhemminkin. Oikeanlainen aluskate pitää uuden lattiapinnan paremmin paikallaan eivätkä lautojen pontit rasitu.

Double Balance 3D

Double Balance 3D-askeläänieriste on lankku- ja lautaparketille sekä laminaatille sopiva alusmateriaali. Double Balance 3D eristää ääntä jopa 22 desibeliä. Alusmateriaalin kohokuviointi sekä pehmeä pohjakerros muodostavat kokonaisuuden, joka auttaa tasaamaan lattian paikallisia epätasaisuuksia ja edesauttaa ilman kiertämisen betonin ja askeläänieristeen välissä. Tuotteen 150 micronin höyrynsulku, joka on parketti- ja laminaattivalmistajien suosittelema, suojaa pintamateriaalin mahdolliselta alta tulevalta kosteudelta. Tuote on valmistettu ympäristöystävällisestä ja sataprosenttisesti kierrätettävästä FCKW- ja HFCKW-vapaasta materiaalista.

Vuodat asennetaan puskuun ja saumakohta tiivistetään 3D-höyrynsulkuteipillä. On tärkeää valita oikeanlainen teippi tiivistämään saumat etenkin jos aluskatteelta vaaditaan höyrynsulkua.

Tekniset tiedot

Umpisoluinen polyetyleeni uivien laminaatti- ja parkettilattioiden aluskatteeksi

150 micronin höyrynsulku (vuotien saumakohdat tiivistetään 3D -höyrynsulkuteipillä)

Pakkauskoko: 30 m²/rll

Kokonaispaksuus: 2 mm

Leveys: 1200 mm

Pituus: 25 m

100% kierrätettävä

FCKW- ja HFCKW-vapaa

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita myymälämme numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi