Oraakkelin pihkapetäjä 39,95 €/m²  (integroitu aluskate)
Oraakkelin pihkapetäjä 39,95 €/m²  (integroitu aluskate)

Oraakkelin pihkapetäjä 39,95 €/m² (integroitu aluskate)

53,93 €
Sisältää alv. 24 %

Tuotteet myydään täysin paketein 53,93 €/pkt (1,35 m²). Muista varata 5 % enemmän materiaalia työvaroiksi tarkan neliömäärän lisäksi!

Toimitusaika n. 2-3 vkoa. Kysy tarkempi toimitusaika puhelimitse 045 1111 214 tai sähköposteitse kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Tammikuosi greigen eri vivahteilla. Eloisat sävyvaihtelut sekä oksat saavat lattian näyttämään kauniisti patinoituneelta. TARJOUSHINTA 39,95 €/m² (norm. 49,70 €/m²)

Vinyylilattia on hiljainen, lämmin ja kestävä

PowerStep9000-sarjan vinyylilankut soveltuvat käytettäviksi myös tiloissa, missä lattiapinnan kulutuksenkeston halutaan olevan erityisen kovaa. Vinyylilankuissa on kaunis puukuviointia kevyesti mukaileva struktuuri ja pinta on erittäin kestävä. Jalalle mukava, hiljainen, lämmin ja kestävä vinyylipinta soveltuu erinomaisesti kovaankin julkiseen kulutukseen sekä yksityiskoteihin, joissa asustaa lemmikkejä. Kaikki sarjan vinyylilankut ovat 100% kosteutta kestäviä ja näin ollen eivät altistu kosteuselämiselle. Tämän vuoksi PowerStep9000-sarjan vinyylilankut soveltuvat niin eteistiloihin kuin keittiöönkin mainiosti.

Helppo asennus lukkopontilla

Asennus nykyaikaisen lukkopontin ansiosta on helppoa sekä vaivatonta ja näin ollen ensikertalainenkin voi asentaa itse uuden lattian. Lukkopontin ansiosta asennetun pinnan purkaminen on tarvittaessa mahdollista niin, ettei laudat vaurioidu ja näin ollen voidaan asentaa uudelleen.

Integroitu alusmateriaali

Tämä tuote ei tarvitse erillistä alusmateriaalia, sillä se on valmiiksi integroitu lankkujen pohjaan. Kuosit, joissa aluskate on valmiiksi integroitu, ovat erinomaisia kohteissa, missä lattiaan kohdistuu voimakasta rasitusta tai asennusalusta on normaalia liukkaampi, kuten laattalattia, alustaan liimattu parketti, julkisen tilan muovilaatta/muovimatto yms.

Laudan mitat

PowerStep9000-sarjan vinyylilankut ovat ihanteellisia remonttikohteissa, joissa lattiakorkeus ei saisi huomattavasti nousta. Laudan paksuudet ovat tässä sarjassa 5 mm. Vinyylilankun paksuus ei vaikuta lattian kestävyyteen ja tämäkin sarja soveltuu yksityiskotien lisäksi käytettäväksi kovankin kulutuksen julkitiloissa.

Tekniset tiedot

Pakkauskoko: 1,35 m²/pkt

Paksuus: 6 mm

Leveys: 185 mm

Pituus: 1212 mm

Käyttöluokka: 33/42

Integroitu aluskate

Soveltuu sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Tuotteelle annettu paras mahdollinen A+ sertifikaatti VOC-päästöjä koskien

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita meille numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>