Metsätammi kl32 8mm 11,95 €/m²
Metsätammi kl32 8mm 11,95 €/m² Metsätammi kl32 8mm 11,95 €/m²

Metsätammi kl32 8mm 11,95 €/m²

26,53 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tuotteet myydään täysin paketein 26,53 €/pkt (2,22 m²). Muista varata 5 % enemmän materiaalia työvaroiksi tarkan neliömäärän lisäksi!

Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. Kysy lisäsaatavuudesta ja tarkemmasta toimitusajasta myymälästämme +358 45 1111 214 tai kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Nimensä mukaisesti perinteisen Metsätammi on lämminhenkinen ja lämpimän sävyinen tammilankkulattia. TARJOUSHINTA 11,95 €/m² (norm. 14,95 €/m²)

Laminaattilattia on kestävä, tyylikäs ja helppohoitoinen

Laminaattilattiat ovat olleet suosittuja jo vuosikymmenten ajan ja jatkuvan tuotekehittelyn ansiosta vakiinnuttaneet markkinapaikkansa ympäri maailman. Uuden sukupolven laminaatteja onkin vaikeaa erottaa aidosta puusta, mutta ulkonäön lisäksi kestävyys on laminaateissa avainasemassa. Helppohoitoisuus tekee lattian hyvänä ja uudenveroisena pysymisestä vaivatonta.

Long life -sarja (KL32/AC4)

Long life -sarjan laminaateissa yhdistyvät kaunis ulkonäkö ja kova kulutuksenkesto. Kaikissa sarjan laminaateissa HDF-runko on käsitelty elämistä vastaan ja lukkopontti on kosteussuojattu. Long life -sarja soveltuu yksityiskotien lisäksi käytettäväksi keskikovan kulutuksen julkitiloissa.

Helppo ja nopea asennus lukkopontilla sekä soveltuvuus lattialämmityksen kanssa

Asennus nykyaikaisen lukkopontin ansiosta on helppoa sekä vaivatonta ja näin ollen ensikertalainenkin voi asentaa itse uuden lattian. Lukkopontin ansiosta asennetun pinnan purkaminen on myös tarvittaessa mahdollista niin, ettei laudat vaurioidu ja näin ollen voidaan asentaa uudelleen. Askeläänieristeet löydät myös valikoimastamme.

Laminaattimme soveltuvat sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Tekniset tiedot

Pakkauskoko: 2,22 m²/pkt

Paksuus: 8 mm

Leveys: 192 mm

Pituus: 1285 mm

Käyttöluokka: AC4/32

Soveltuu sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita myymälämme numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>