Solid Hattara tammi 24,90 €/m²
Solid Hattara tammi 24,90 €/m² Solid Hattara tammi 24,90 €/m²

Solid Hattara tammi 24,90 €/m²

54,68 €
Sisältää alv. 24 %

Tuotteet myydään täysin paketein 54,68 €/pkt (2,196 m²). Muista varata 5 % enemmän materiaalia työvaroiksi tarkan neliömäärän lisäksi!

Varastossa toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. Kysy lisäsaatavuudesta ja tarkemmasta toimitusajasta puhelimitse 045 1111 214 tai sähköposteitse kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Lähes valkoinen vinyylilankku, jonka puunsyitä on korostettu vaalealla, harmaan sävyllä. Valoisa ja vaalea, tammikuosinen vinyylilankku rauhallisella puunsyykuvioinnilla tekee tilasta avaran ja raikkaan.  

ERIKOISKAMPANJA 24,90 €/m² (norm. 38,60 €/m²)

Vinyylilattia on hiljainen, lämmin ja kestävä

PowerStep6000 -sarjan vinyyleissä on kaunis puukuviointia mukaileva struktuuri. Sarjan jalalle mukava, lämmin, hiljainen ja kestävä vinyylipinta soveltuu erinomaisesti keskikovaan julkiseen kulutukseen sekä yksityiskoteihin, joissa asustaa lemmikkejäkin. Kaikki sarjan vinyylilankut ovat 100% kosteutta kestäviä ja näin ollen eivät altistu kosteuselämiselle. Tämän vuoksi PowerStep6000 -sarjan vinyylilankut soveltuvat niin eteistiloihin kuin keittiöönkin mainiosti.

Edistyksellisen ja jämäkän Solid runkomateriaalin ansiosta lattiapinta on vakaa, kestää kovaakin kulutusta sekä lämpöeläminen on pienempää.

Helppo asennus lukkopontilla

Asennus nykyaikaisen lukkopontin ansiosta on helppoa sekä vaivatonta ja näin ollen ensikertalainenkin voi asentaa itse uuden lattian. Lukkopontin ansiosta asennetun pinnan purkaminen on tarvittaessa mahdollista niin, ettei laudat vaurioidu ja näin ollen voidaan asentaa uudelleen.

Suosittelemme täysrunkoisen vinyylilankun alle sille soveltuvaa askeläänieristettä varsinkin, jos asennusalusta on esimerkiksi betoni tai laattalattia. Askeläänieristeet löydät myös valikoimastamme.

Laudan mitat

PowerStep6000 -sarjan vinyylilankut ovat ihanteellisia remonttikohteissa, joissa lattiakorkeus ei saisi huomattavasti nousta. Laudan paksuus on tässä sarjassa 4 mm. Vinyylilankun paksuus ei vaikuta lattian kestävyyteen ja tämäkin sarja soveltuu yksityiskotien lisäksi käytettäväksi keskikovan kulutuksen julkitiloissa.

Tekniset tiedot

Pakkauskoko: 2,196 m²/pkt

Paksuus: 4 mm

Leveys: 180 mm

Pituus: 1220 mm

Käyttöluokka: 32

Soveltuu sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Tuotteelle annettu paras mahdollinen A+ sertifikaatti VOC-päästöjä koskien

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita meille numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>


Yhteensopivat tuotteet