Vinyylilankku Annikin lauluraita 34,95 €/m²  (integroitu aluskate)
Vinyylilankku Annikin lauluraita 34,95 €/m²  (integroitu aluskate) Vinyylilankku Annikin lauluraita 34,95 €/m²  (integroitu aluskate)

Vinyylilankku Annikin lauluraita 34,95 €/m² (integroitu aluskate)

76,19 €
Sisältää alv. 24 %

Tuotteet myydään täysin paketein 76,19 €/pkt (2,18 m²). Muista varata 5 % enemmän materiaalia työvaroiksi tarkan neliömäärän lisäksi!

Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää.

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Vaalea ja lämminsävyinen tammikuosi. Oksat ja sävyvaihtelu lankkujen välillä tekevät yleisilmeestä luonnollisen. TARJOUSHINTA 34,95 €/m² (norm. 46,90 €/m²)

Vinyylilattia on hiljainen, lämmin ja kestävä

PowerStep9000-sarjan vinyylilankut soveltuvat käytettäviksi myös tiloissa, missä lattiapinnan kulutuksenkeston halutaan olevan erityisen kovaa. Vinyylilankuissa on kaunis puukuviointia kevyesti mukaileva struktuuri ja pinta on erittäin kestävä. Jalalle mukava, hiljainen, lämmin ja kestävä vinyylipinta soveltuu erinomaisesti kovaankin julkiseen kulutukseen sekä yksityiskoteihin, joissa asustaa lemmikkejä. Kaikki sarjan vinyylilankut ovat 100% kosteutta kestäviä ja näin ollen eivät altistu kosteuselämiselle. Tämän vuoksi PowerStep9000-sarjan vinyylilankut soveltuvat niin eteistiloihin kuin keittiöönkin mainiosti.

Helppo asennus lukkopontilla

Asennus nykyaikaisen lukkopontin ansiosta on helppoa, nopeaa sekä vaivatonta.

Integroitu alusmateriaali

Lankku ei tarvitse erillistä alusmateriaalia, sillä lankun pohjassa on integroitu aluskate, joka vaimentaa askelääniä 22 dB. Luistamattoman, kohokuvioidun eristeen ansiosta vinyylilankut on helppo asentaa liukkaammankin alustan päälle.

Laudan mitat

PowerStep9000-sarjan vinyylilankut ovat ihanteellisia remonttikohteissa, joissa lattiakorkeus ei saisi huomattavasti nousta. Laudan paksuudet ovat tässä sarjassa 4,5-6 mm kuosikohtaisesti. Vinyylilankun paksuus ei vaikuta lattian kestävyyteen ja tämäkin sarja soveltuu yksityiskotien lisäksi käytettäväksi kovankin kulutuksen julkitiloissa.

Tekniset tiedot

Pakkauskoko: 2,18 m²/pkt

Paksuus: 6 mm

Leveys: 180 mm

Pituus: 1210 mm

Käyttöluokka: 33/42

Integroitu aluskate

Mikroviistetty kaikilta sivuilta

Soveltuu sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Tuotteelle annettu paras mahdollinen A+ sertifikaatti VOC-päästöjä koskien

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita meille numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>