Vinyylilankku Tekapo tammi 27,95 €/m²
Vinyylilankku Tekapo tammi 27,95 €/m² Vinyylilankku Tekapo tammi 27,95 €/m² Vinyylilankku Tekapo tammi 27,95 €/m²

Vinyylilankku Tekapo tammi 27,95 €/m²

56,46 €
Sisältää alv. 24 %

Tuotteet myydään täysin paketein 56,46 €/pkt (2,02 m²). Muista varata 5 % enemmän materiaalia työvaroiksi tarkan neliömäärän lisäksi!

Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää.

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Vaalea tammilankku, jossa runsaasti eloisuutta puunsyykuvioinnissa sekä sävyvaihtelua lankkujen välillä. Mahdollisimman aitoa puun tuntua ja ulkonäköä lisää kuviointia mukaileva struktuuri. TARJOUSHINTA 27,95 €/m² (norm. 44,85 €/m²)

Vinyylilattia on hiljainen, lämmin ja kestävä

PowerStep9000-sarjan vinyylilankut soveltuvat käytettäviksi myös tiloissa, missä lattiapinnan kulutuksenkeston halutaan olevan erityisen kovaa. Vinyylilankuissa on kaunis puukuviointia kevyesti mukaileva struktuuri ja pinta on erittäin kestävä. Jalalle mukava, hiljainen, lämmin ja kestävä vinyylipinta soveltuu erinomaisesti kovaankin julkiseen kulutukseen sekä yksityiskoteihin, joissa asustaa lemmikkejä. Kaikki sarjan vinyylilankut ovat 100% kosteutta kestäviä ja näin ollen eivät altistu kosteuselämiselle. Tämän vuoksi PowerStep9000-sarjan vinyylilankut soveltuvat niin eteistiloihin kuin keittiöönkin mainiosti.

Solid-runkomateriaali

Kivikomposiittirunkoja on markkinoilla useita erilaisia mutta DomusFlooring Solid-runkoiset vinyylimme poikkeavat edukseen muista erityistiiviillä kivikomposiitilla. Erityistiivis Solid-kivikomposiittirunko on paitsi huomattavasti painavampaa, taipumattomampaa, kestävämpää sekä elämättömämpää. Tämän ansiosta lattiapinta on vakaa, kestää kovaakin kulutusta sekä lämpöeläminen on pienempää.

Helppo asennus lukkopontilla

Asennus nykyaikaisen lukkopontin ansiosta on helppoa, nopeaa sekä vaivatonta. Suosittelemme tämän vinyylilankun alle valikoimamme Premium-aluskatetta jos asennusalusta on kova tai liukas. Aluskatteet löydät myös valikoimastamme. 

Laudan mitat

PowerStep9000-sarjan vinyylilankut ovat ihanteellisia remonttikohteissa, joissa lattiakorkeus ei saisi huomattavasti nousta. Laudan paksuudet ovat tässä sarjassa 4,5-6 mm kuosikohtaisesti. Vinyylilankun paksuus ei vaikuta lattian kestävyyteen ja tämäkin sarja soveltuu yksityiskotien lisäksi käytettäväksi kovankin kulutuksen julkitiloissa.

Tekniset tiedot

Pakkauskoko: 2,02 m²/pkt

Paksuus: 4,5 mm

Leveys: 184 mm

Pituus: 1220 mm

Käyttöluokka: 33/42

Mikroviistetty kaikilta sivuilta

Soveltuu sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Tuotteelle annettu paras mahdollinen A+ sertifikaatti VOC-päästöjä koskien

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita meille numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>