Vinyylilankku Aristoteleen temppelikivi 29,95 €/m²
Vinyylilankku Aristoteleen temppelikivi 29,95 €/m² Vinyylilankku Aristoteleen temppelikivi 29,95 €/m²

Vinyylilankku Aristoteleen temppelikivi 29,95 €/m²

55,74 €
Sisältää alv. 24 %

Tuotteet myydään täysin paketein 55,74 €/pkt (1,861 m²). Muista varata 5 % enemmän materiaalia työvaroiksi tarkan neliömäärän lisäksi!

Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää.

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Harmaa laattakuosinen vinyylilankku kauniin eloisalla kivikuvioinnilla. Mahdollisimman aitoa kivilattian tuntua ja ulkonäköä lisää kuviointia mukaileva struktuuri. TARJOUSHINTA 29,95 €/m² (norm. 39,25 €/m²)

Vinyylilattia on hiljainen, lämmin ja kestävä

Laattakuosit -sarjan vinyylit ovat erehdyttävän paljon aidon laatan näköisia. Sarjan jalalle mukava, erittäin lämmin, hiljainen ja kestävä vinyylipinta soveltuu erinomaisesti keskikovaan julkiseen kulutukseen sekä yksityiskoteihin, joissa asustaa lemmikkejäkin. Kaikki sarjan vinyylilankut ovat 100% kosteutta kestäviä ja näin ollen eivät altistu kosteuselämiselle. Tämän vuoksi sarjan vinyylilankut soveltuvat niin eteistiloihin kuin keittiöönkin mainiosti.

Helppo asennus lukkopontilla

Asennus nykyaikaisen lukkopontin ansiosta on helppoa, nopeaa sekä vaivatonta. Suosittelemme tämän vinyylilankun alle valikoimamme Premium-aluskatetta jos asennusalusta on kova tai liukas. Aluskatteet löydät myös valikoimastamme. 

Laudan mitat

Laattakuosit-sarjan vinyylilankut ovat ihanteellisia remonttikohteissa, joissa lattiakorkeus ei saisi huomattavasti nousta. Laudan paksuus on tässä kuosissa 4,5 mm. Vinyylilankun paksuus ei vaikuta lattian kestävyyteen ja tämäkin kuosi soveltuu yksityiskotien lisäksi käytettäväksi kevyen kulutuksen julkitiloissa.

Tekniset tiedot

Pakkauskoko: 1,861 m²/pkt

Paksuus: 4,5 mm

Leveys: 305 mm

Pituus: 610  mm

Käyttöluokka: 31

Mikroviistetty kaikilta sivuilta

Soveltuu sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Tuotteelle annettu paras mahdollinen A+ sertifikaatti VOC-päästöjä koskien

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita myymälämme numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>