Vinyylilankku Sfinksin luonnontammi 31,95 €/m² (integroitu aluskate)
Vinyylilankku Sfinksin luonnontammi 31,95 €/m² (integroitu aluskate) Vinyylilankku Sfinksin luonnontammi 31,95 €/m² (integroitu aluskate)

Vinyylilankku Sfinksin luonnontammi 31,95 €/m² (integroitu aluskate)

83,07 €
Sisältää alv. 24 %

Tuotteet myydään täysin paketein 83,07 €/pkt (2,6 m²). Muista varata 5 % enemmän materiaalia työvaroiksi tarkan neliömäärän lisäksi!

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Toimitusaika n. 2-3 vkoa.

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>

Tammikuosinen vinyylilankku kauniin eloisalla ja luonnollisella puunsyykuvioinnilla sekä sävyvaihtelulla.TARJOUSHINTA 31,95 €/m² (norm. 47,40 €/m²)

Vinyylilattia on hiljainen, lämmin ja kestävä

PowerStep3000-sarjan vinyyleissä on kaunis puukuviointia mukaileva struktuuri. Jalalle mukava, hiljainen, lämmin ja kestävä vinyylipinta soveltuu erinomaisesti kevyeen julkiseen kulutukseen sekä yksityiskoteihin, joissa asustaa lemmikkejäkin. Kaikki sarjan vinyylilankut ovat 100% kosteutta kestäviä ja näin ollen eivät altistu kosteuselämiselle. Tämän vuoksi PowerStep3000-sarjan vinyylilankut soveltuvat niin eteistiloihin kuin keittiöönkin mainiosti.

Helppo asennus lukkopontilla

Asennus nykyaikaisen lukkopontin ansiosta on helppoa, nopeaa sekä vaivatonta.

Integroitu alusmateriaali

Lankku ei tarvitse erillistä alusmateriaalia, sillä lankun pohjassa on integroitu aluskate, joka vaimentaa askelääniä 22 dB. Luistamattoman, kohokuvioidun eristeen ansiosta vinyylilankut on helppo asentaa liukkaammankin alustan päälle.

Laudan mitat

PowerStep3000-sarjan vinyylilankut ovat ihanteellisia remonttikohteissa, joissa lattiakorkeus ei saisi huomattavasti nousta. Vinyylilankun paksuus ei vaikuta lattian kestävyyteen ja tämäkin sarja soveltuu yksityiskotien lisäksi käytettäväksi kevyen kulutuksen julkitiloissa.

Tekniset tiedot

Pakkauskoko: 2,6 m²/pkt

Paksuus: 4,5 mm

Leveys: 177,8 mm

Pituus: 1219,2  mm

Käyttöluokka: 31

Integroitu aluskate

Soveltuu sekä sähköpohjaiselle- että vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Huomioitavaa on kuitenkin, että lämmön tulee olla tasaista eikä lattian pintalämpö saa ylittää 28°C.

Tuotteelle annettu paras mahdollinen A+ sertifikaatti VOC-päästöjä koskien

Tuotteet myydään neliöhinnalla ja täysin paketein. Heräsikö kysymyksiä? Soita myymälämme numeroon 045 1111 214 tai laita sähköpostia kymppilattiat@kymppilattiat.fi

MALLIPALAT KYMPPILATTIAT.FI -SIVUN KAUTTA >>