KYMPPI-LATTIAT OY

Kymppi-Lattiat Oy on vuonna 1989 perustettu perheyritys ja olemme siitä lähtien maahantuoneet markkinoillemme sisustusalan kärkituotteita. Valikoimaamme kuuluu laaja mallisto kauniita ja toimivia sisustusratkaisuja edustamillamme tuotteilla. Niihin kuuluvat mm. laatat, laminaatit, parketit, MDF-paneelit, vinyylilankut, laatoitustarvikkeet ja -aineet sekä laminaattien ja paneeleiden kiinnitykseen ja viimeistelyyn tarvittavat tuotteet.

 Olemme koonneet verkkokauppaamme pienimuotoisen kokonaisuuden tuotteistamme ja toivomme sen helpottavan sekä yksinkertaistavan kodin pintamateriaalien hankintaa. Tarvittaessa autamme löytämään juuri oikeat kokonaisuudet koteihin ja julkisiin tiloihin. Runsaasti lisää vaihtoehtoja löydät nettisivuiltamme kymppilattiat.fi

Yhtiömme tarjoaa asiakkailleen luotettavan yhteistyökumppanin sekä laatu- että hintatasoltaan erittäin kilpailukykyiset tuotteet ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja motivoitunutta. Heidän avullaan niin teknisiin pulmiin kuin suunnitteluunkin löytyvät ratkaisut. Palvelu on aina ollut yhtiössämme avainasemassa.

Verkkokauppaamme olemme koonneet monipuolisen kattauksen valikoimamme tuotteita vinyylilankuista, parketeista sekä laminaateista. Lisää vaihtoehtoja löydät nettisivuiltamme kymppilattiat.fi